EN | MK

НОВОСТИ

Подготовки за ISMЖито-Пром и брендот 4U ќе учествуваат на најголемиот светски саем за слатки и ужина што ќе се одржи 4U во медиумите 1 Следејќи ја идејата да се создаде производ што има вкус и мириса како да е домашно подготвен, Жит 4U во медиумите 2„Не е доволно добро додека не е целосно револуционерно“ – водејќи се од оваа глав 4U ги подржува авантуристичките спортови4U кросаните не само што ги поддржуваат младите туку нудат и поддршка на секој кој е заинтересиран Меѓугенерациска собиранка на Златните Славејчиња со кафе и кроасани„Еднаш славејче, засекогаш славејче“ е мотото  што сегашните и поранешните членови Потрагата и настанокот на маскотата 4УРешивме да организираме натпревар за деца за да би ја разбудиле нивната креативност да создадат&nbs Поддршка на едукативни конференции и семинариЖито-Пром со својата инспиративна приказна го има на ум влијанието на едукативните форуми, семинари Нови членови во смејеството 4UСемејството на 4U кроасаните ќе се збогати со нов вкус од лешник. Ние постојано ќе инвестираме во н Зголемување на бројот на странски пазариИмајќи во предвид дека квалитетот на нашите кроасани е препознатлив низ Балканот, го проширивме наш Уште една успешна година со Златно Славејче4U ја продолжува традицијата со поддршка на музикалните таленти и деца. Фестивалот „Златно Сл 4У фамилијарно пакувањеНие сме прескреќни што можеме да посакаме добредојде на најновите членови на 4U кроасаните: големо Во подршка на Меѓународниот Пливачки Митинг “13ти ноември”Во организација на пливачкиот клуб “Бета”, меѓународниот пливачки митинг “13ти но Чекор поблиску до фановите на “4U”Следствено на целосното ребрендирање на “4U” кроасаните, беше одлучено приказната да им Успешно партнерство во Македонија “Бима Логистика” се партнерите со кои што брендот “4U” се пласира на “4U” во целосно ново рувоКвалитетниот и вкусниот производ мора да е секогаш проследен со атрактивно пакување кое ќе го привл Свет полн вкусовиНа основниот кроасан со какао полнеж кој сите го сакаат, се додаваат нови светови полни вкусови, ка Приказната со “Златно Славејче”“Златно Славејче” е една од најстарите детски институции кои постојат на Балканот повеќ Во помош кога е најпотребно„Жито Пром” донира производи за жртвите од поплавите  во Србија и во Босна. &bdquo Подршка за активните планинари„Жито Пром”  го поддржува планинарското спортско здружение „Кожуф“ при Развивање на локалната традиција„Жито Пром” ја поддржува промоцијата на локалните традиции и танци. Компанијата има под “Жито Пром” настапува на Балканските пазариДолгите години во производство и пласирање на брашно и житни производи на македонскиот пазар и помо