EN | MK

Вкусни и печени во фурна, полнетите кроасани 4U се совршено решение за ужина во текот на денот. Подготвени според италијански рецепт за тестенини, тестото од кроасанот се заснова на користење на природен квасец - мајка. Токму ова е тајната на богатиот и свежиот вкус на самиот кроасан.

           
Вкусовикакао, ванила, јагода, кајсија, какао-ванила, ванила - вишна, лешник
Тежина единечни вкусови (45гр, 50гр или 55гр), дупли вкусови (80гр, 85гр или 90гр)
Парчиња/кутија единечни вкусови - 28, дупли вкусови - 32
Рок на траење кроасани полнети со крем - 6 месеци/кроасани полнети со џем - 3 месеци